Sunday, October 13, 2019

Vezi daca este recomandat sa iti albesti dantura


Albirea dintilor este o procedura frecvent intalnita in stomatologia cosmetica care utilizeaza produse de albire pentru a face dintii sa apara mai albi si mai stralucitori. Pe langa metodele de albire stomatologica efectuate de medicul dentist in cabinetul de stomatologie, exista si metode de albire a dintilor la domiciliu care implica folosirea diverselor geluri sau benzi.

Acum poti afla despre albirea dintilor la doctormit.ro si avantajele acestei proceduri intr-un cabinet stomatologic. Astfel, conform DoctorMit tehnologiile folosite in cabinetele medicale fac ca procedeul sa nu fie dureros pentru pacient, dar in acelasi timp sa fie rapid. Aparatura profesionala din cabinete fac ca acest procedeu sa se realizeze rapid, iar dintii sa se poate albi cu cateva nuante in cadrul unei singure sedinte. Medicii vor folosi de regula un gel special care va actiona sub diverse tipuri de laser sau de lampi.

Ca orice alt lucru in exces, si albirea dintilor la intervale scurte de timp poate favoriza aparitia anumitor efecte secundare negative, cum ar fi sensibilitatea crescuta a dintilor si deteriorarea smaltului si a gingiilor. Cel mai important pentru a ne bucura de rezultate obtinute este sa respectam indicatiile medicului astfel incat sa ne bucuram o perioada cat mai lunga de timp de beneficiile albirii dintilor.

Printre metodele prin care putem mentine albirea dintilor o perioada cat mai lunga se numara evitarea obiceiurilor nocive, cum sunt fumatul sau consumul de cafea si de bauturi carbogazoase ce contin coloranti. Pe de alta parte, putem folosi o pasta de dinti bogata in fluor.

Desi, procedura are beneficii cosmetice, aceasta nu poate fi facuta de toata lumea. Albirea dintilor nu actioneaza in zone in care exista obturatii, fatete si coroane si din acest motiv, inainte de a opta pentru albirea dintilor este indicat sa se discute cu medicul dentist pentru a afla daca aceasta procedura cosmetica va avea efectul dorit. Asa cum ne spune si DoctorMit procedura nu este recomandata persoanelor care au gingii sensibile sau celor care prezinta alergii la compusi ai substantelor de albire, dar si persoanelor care au fisuri in smalt. Alte categorii de persoane care ar trebui sa evite albirea dintilor sunt copii sub 16 ani si femeile insarcinate.

Beneficiile albirii dintilor sunt in primul rand estetice, astfel ca majoritatea adultilor care au un zambet impecabil ii fac sa se simta mai siguri pe ei si mai atragatori. O alta parte a populatiei considera ca o dantura neingrijita impiedica sansele de angajare. In concluzie, increderea in sine adusa adesea de un zambet mai alb este un alt beneficiu atunci cand ne gandim la albirea dintilor.

Descopera mai multe informatii referitoare la subiect in urmatorul videoclip DoctorMIT:



No comments:

Post a Comment