Sunday, October 6, 2019

Iata cum se pot recolta celulele stem


A recolta celule stem din cordonul ombilical este o sansa la viata pe care nu o oferi nu doar pentru copilul tau. Celulele stem sunt o investitie pentru intreaga familie. In cazul in care sansele ca unul dintre membrii familiei sa poata folosi celule stem recoltate la nastere sunt mici, probabilitatea de a fi folosite pentru a trata o varietate mare de alte boli este considerabila. 

Avand in vedere ca studiile continua, cercetatorii descopera noi segmente de aplicare ale transplantului de celule stem pentru vindecare afectiunilor cum ar fi, atacurile cardiace, bolile coronariene, bolile vasculare, leziunile nervoase si cerebrale, atacurile cerebrale, scleroza multipla, cancere si alte tipuri de boli de sange.

Incepand cu anul 2009, in Romania a aparut prima banca de celule, Stem Sure care le ofera parintilor servicii medicale la standarde europene in domeniul recoltarii de celule stem hematopoietice si mezenchimale.

Stem Sure ofera posibilitatea procesarii si stocarii probelor biologice recoltate in momentul nasterii ce contin sange ombilical si tesut de cordon ombilical. Stocarea se face in recipiente multiple, se ofera analize extinse ale probei, testare HLA gratuita, inclusiv transport gratuit in cazul in care va fi nevoie de transplant.

Prin colaborarea cu laboratorul din Marea Britanie ce detine acreditarea JACIE se certifica faptul ca sunt respectate standarde de excelenta care sunt stabilite la nivel international in domeniul transplantului cu celule stem hematopoietice.

In cazul in care va fi nevoie de proba de celule stem stocata, Stem Sure ofera consultanta si suport in ceea ce inseamna alegerea celui mai potrivit Centru de Transplant. Avand in vedere ca pana in prezent au fost eliberate 10 probe de celule stem, acestea au fost folosite cu succes in 10 transplanturi.
Stem Sure este o companie care pune accent pe rapiditate, transparenta si comunicare intre medic si pacient astfel incat sa ii fie asigurat succes inca de la recoltarea celulelor stem de la nastere din cordonul ombilical si pana cand acestea ajung la depozitare fara a-si pierde calitatile.

Avand in vedere ca in Romania au aparut din ce in ce mai multe firme care sa asigure recoltarea, procesarea si stocarea celulelor stem, alegerea viitoarelor mamici este mult mai dificila, iar acestea se pot baza pe faptul ca celulele nu calatoresc foarte mult timp si ca ele sunt procesate rapid.
Pe de alta parte, Stem Sure este compania care investeste in medicina permanent. In plus, Stem Sure le ofera pacientilor din Romania accesul la o noua terapie, Rigenera.

Rigenera este un tratament de medicina regenerativa care reface structura si functia tesuturilor afectate cu ajutorul celulelor stem specializate. Tratamentul cu Rigenera are utilitate in chirurgia plastica, dermatologie si ortopedie.



No comments:

Post a Comment