Wednesday, June 8, 2022

Câteva hoteluri în Skiathos pe care merită să le vedeți înainte de a pleca într-un sejur

Dacă sunteți pe picior de plecare și urmează să mergeți în cea mai frumoasă experiență de vacanță, în Skiathos, Fabrica de Vacanțe vă prezintă cele mai interesante hoteluri din Skiathos în care puteți ajunge, pentru a vă bucura de o călătorie deosebită nu doar în ceea ce privește experiența de pe plajă, ci și în unitatea de cazare.

1.       Atlas Hotel Skiathos

Acest hotel confortabil de 3 stele este la doar cinci minute de Casa Muzeului Papadiamantis din Skiathos. De asemenea, se află la câteva minute de renumitele atracții turistice din orașul Skiathos. Există o serie de facilități disponibile pentru cei care stau la Atlas Hotel Skiathos, inclusiv internet wireless gratuit în zonele publice, check-in/check-out expres și închirieri auto. În plus, personalul multilingv este disponibil pentru a oferi asistență în orice moment, dacă se impune.

2.       Skiathos Somnia

Oferind o piscină în aer liber, Skiathos Somnia este situat în orașul Skiathos și se află și el la o scurtă distanță de Casa Muzeul Papadiamantis din Skiathos. Există o varietate de facilități disponibile pentru cei cazați la proprietate, inclusiv depozit de bagaje. De, asemenea, sunt oferite o zonă pentru fumători, room service și un serviciu de curățătorie. Toate apartamentele moderne de la Skiathos Somnia au frigider, plus toate cele necesare petru un sejur plăcut. Cei cazați la proprietate se pot bucura de o experiență culinară unică la restaurantul proprietății, amplasat potrivit pentru cei care doresc să stea aproape la ora mesei. De asemenea, Skiathos Somnia se află la o scurtă distanță și de Megali Ammos (Skiathos).

3.       Alykon Hotel

Alkyon este situat în orașul Skiathos și se află la câțiva pași de obiectivele turistice locale, oferind facilități inclusiv un depozit de bagaje, o terasă și o recepție deschisă non-stop. Hotelul are 90 de camere, ce dispun de toate cele necesare pentru un sejur memorabil,  și a fost recent renovat.

Restaurantul de la Alkyon oferă inclusiv posibilitatea de a vă desfăta cu o varietate de mâncăruri grecești și internaționale. Seara, oaspeții sunt invitați să savureze o băutură la barul hotelului, așa că, v-ar putea prinde chiar bine.

Hotelul este o situat într-o zonă perfectă, care să vă permită să descoperiți Agia Paraskevi și Megali Ammos. Cei cazați aici se pot bucura, de asemenea, de o plimbare plăcută chiar până la Pounda și Koukounaries, două locuri absolut minunate din zona Insulei Skiathos.

Acestea sunt doar câteva dintre hotelurile din Skiathos care vă pot oferi o experiență plăcută odată ce ați ajuns aici. Cu toate acestea, mai sunt și alte zone deosebite, dar și hoteluri în Skiathos pe care merită să le vedeți, cum ar fi: Pensiunea Angela, Aegean Suits Hotel, Stellina Hotel etc.

No comments:

Post a Comment