Monday, December 13, 2021

Care sunt principalele metode prin care poate fi realizată dezinfecţia?

În cazul în care ai nevoie de nişte servicii de dezinfecţie profesionale, care să te ajute să îţi desfăşori activitatea într-un mediu curat pe deplin, haide să vedem împreună metodele de igienizare care există şi cine este responsabil de aplicarea lor.

Tipuri de dezinfecţie

În funcţie de metodele utilizate, există mai multe tipuri de dezinfecţie, după cum urmează:

Dezinfecţia prin nebulizare – aceasta se realizează cu ajutorul unor aparate de specialitate, care poartă numele de nebulizatoare. În acestea, echipa de specialişti în domeniu adaugă o substanţă menită să distrugă bacteriile şi microbii, având ca solvent apa. Prin intermediul acestei metode, orice tip de suprafaţă va fi curăţaţă şi dezinfectată complet, particulele eliminate de către nebulizatoare fiind răspândite în tot spaţiul vizat. 

Dezinfecţia prin termonebulizare – acest proces are loc cu ajutorul unui termonebulizator. Acesta funcţionează pe bază de benzină şi are capacitatea de a transforma substanţa utilizată în particule fine, care odată ce se încălzesc, încep să plutească în aer, acţionând în mod sigur şi activ împotriva agenţilor patogeni existenţi.

Dezinfecţia prin pulverizare – aceasta presupune pulverizarea unor substanţe profesionale într-un anumit spaţiu vizat, prin intermediul unor pompe special de joasă sau înaltă presiune.

Firme specializate în dezinfecţie

Aşa cum am văzut până acum, în prezent există numeroase tipuri de dezinfecţie, care sunt realizate de cele mai multe ori prin intermediul unor aparate speciale. Acesta este principalul motiv pentru care acest tip de procedeu trebuie să fie efectuat numai de către o echipă de specialişti, bine instruiţi şi cu experienţă, care să ştie cum să manevreze într-un mod cât mai corect toate aceste aparate, fără a expune pe nimeni în faţa vreunui pericol. De asemenea, pentru ca rezultatele să fie cât mai eficiente şipe termen lung, este nevoie de nişte echipamente speciale şi de substanţe corespunzătoare, care trebuie alese în funcţie de nevoie de igienizare a fiecărui spaţiu în parte, numai de către firma care urmează să intervină în acel spaţiu. Știri dezinfecție aici.

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL ( Servicii de deratizare ) Adresă: Strada Vigoniei 6, București 040341 – Telefon: 0765 444 422No comments:

Post a Comment