Wednesday, September 27, 2017

Lenjeriile 3D se potrivesc in orice dormitor

Poti sa dai click aici pentru a gasi cele mai grozave lenjerii de pat 3D cu care sa schimbi total atmosfera din dormitor. Nimeni nu este dispus sa isi aloce cateva ore pe care sa le petreaca prin magazine in cautarea unor lenjerii de pat potrivite, motiv pentru care oricine se poate orienta catre CasaNewConcept unde intreaga activitate se desfasoara online si intreg procesul de achizitie e mult mai simplu.

Preturi mai mici

De asemenea, multi clienti se vor bucura de faptul ca tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele, insa vor avea ocazia si de a profita de cele mai atractive promotii, care fac ca preturile sa scada si mai mult, printre care cea 1+1 gratis, ce presupune ca se achita pretul pentru o singura lenjerie insa se primesc doua. Mai mult, se asigura livrare gratuita prin curier in toata tara la fiecare comanda in valoare de minim 399 de lei.


Cea mai buna calitate

Asadar, cine da click aici pentru a alege lenjerii de pat 3D vor constata ca acestea se pot adapta de minune in orice dormitor, insa si ca aduc o calitate superioara. Cu alte cuvinte, lenjeriile arata foarte bine, insa sunt si foarte placute la atingere si asigura o lunga durata de viata pentru ca intretinerea e simpla.

Pentru orice dormitor

De regula, se aleg lenjerii 3D pentru dormitoarele mai moderne, intrucat modelele sunt mai colorate si cu diferite imprimeuri, insa gama este suficient de variata pentru a indeplini cerintele impuse chiar si de cei mai pretentiosi clienti.


Intretinere simpla


Un alt plus este reprezentat de faptul ca intretinerea e simpla si este de ajuns sa fie evitate substantele de inalbire si detergentii de o calitate slaba, precum si setarea masinii de spalat la cel mult 40 de grade pentru a fi pastrata flexibilitatea fibrelor.

No comments:

Post a Comment