Tuesday, August 15, 2017

Folie geam - pentur colantari si inscriptionari auto

Sediul unei firme reprezinta un spatiu important, care trebuie adaptat si personalizat, in special daca aici pot fi primiti clienti, iar in acest sens exista o multime de optiuni si posibilitati. Totusi, amenajarile implica, de cele mai multe ori, foarte multe etape, dar si costuri ridicate, insa oricine poate alege o folie geam sablat, pentru a fi mai usor sa se delimiteze diferite spatii, precum cele ale angajatilor si membrilor din conducere sau cele dedicate intalnirilor cu clientii sau partenerii.
Preturi pentru toate buzunarele
Aceasta procedura este destul de populara, in special, pentru ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, tarifele calculandu-se in functie de dimensiuni, insa o astfel de folie este mult mai ieftina decat procedura de sablare propriu zisa si rareori se depasesc cateva sute de lei. De asemenea, exista mai multe tipuri de folii, de diferite grosimi, iar unele rezista in conditii optime 2, 3 ani, in timp ce altele pot sa depaseasca aceasta perioada, motiv pentru care alegerea se face in functie de necesitati.
Usor de aplicat
Aplicarea foliei presupune o procedura foarte simpla ce se desfasoara in doar cateva minute, insa este important ca totul sa fie efectuat de catre o persoana cu experienta, in caz contrar rezultatele nu vor fi pe masura asteptarilor si pot aparea bule de aer inestetice. Totodata, autocolantul nu ataca sticla, ci dimpotriva, o protejeaza, fiind foarte usor de indepartat atunci cand se doreste, fara a lasa urme inestetice, totul datorita adezivului de calitate utilizat.
Diferite optiuni de personalizare

Clientii care aleg folie geam sablat au diferite posibilitati de personalizare, in sensul ca pot fi desenate diferite logo-uri, pregatite cateva mesaje, fie folia poate fi simpla, clasica, pentru a obtura vederea in interior, dar permite in continuarea patrunderii luminii in interior, astfel incat mediul sa fie unul primitor.

No comments:

Post a Comment