Sunday, April 5, 2020

Afla tot ce te intereseaza despre incinerare aici


O alta varianta in locul celei clasice de inmormantare este incinerarea. Acest serviciu de incinerare la crematoriu este disponibil prin Casa Funerara Luca. Procesul de organizare al incinerarii nu difera foarte mult fata de inmormantarea clasica, ceea ce se schimba de fapt este ca la finalul acestui trist eveniment este ca in loc de a pune sicriul in groapa se opteaza pentru incinerare.

In cadrul procesului de incinerare pregatirea decedatului poate sa se desfasoare la fel ca si in cazul celei clasice. Ca urmare, din lista de servicii funerare a Casei Funerare Luca se va alege tot ce tine de pregatire, cosmetizare, toaletare, in prealabil fiind nevoie de constatare deces si de preluarea decedatului. Mai mult de atat echipa poate oferi consiliere cu privire la etapele care urmeaza. 
De altfel, pe site-ul Casei Funerare Luca sunt prezentate pachetele de incinerare cu serviciile inclusive.

In ceea ce priveste partea financiara, pachetele sunt predefinite, insa se pot personaliza in functie de cerintele fiecarui client si de bugetul alocat.

Pentru persoanele care prefera incinerarea va fi nevoie de anumite acte, pe care tot firma de servicii funerare Luca va poate ajuta. Totodata, nu trebuie omis fapul ca va fi nevoie sa alegem un sicriu, o cruce, imbracaminte, coroane cu flori pentru decedat, toate acestea reprezentand respectul fata de persoana respectiva.

In ceea ce priveste transportul la crematoriu, acesta poate fi asigurat tot de Casa Funerara Luca, cu ajutorul flotei de masini care sunt dotate in mod corespunzator pentru un astfel de eveniment.
In momentul in care sunt de luat multe decizii cu privire la tot ce tine de inmormantare sau de incinerare, toate acestea par extrem de dificile, fiind un subiect sensibil. Din acest motiv, Casa Funerara Luca ofera serviciul de consiliere familiei, dupa cunostintele din domeniu dobandite de-a lungul anilor si pe baza experientei acumulate.

La Casa Funerara Luca fiecare client va fi intampinat cu seriozitate si profesionalism, iar fiecare solicitare va fi preluata cu promptitudine. Serviciile funerare sunt disponibile non stop si in orice moment unul dintre reprezentantii firmei de servicii funerare este pregatit pentru a putea prelua grijile si stresul din sanul familiei decedatului, putandu-le oferi sfaturi astfel incat acestia sa opteze pentru cea mai potrivita alegere.

In final, indiferent care ar fi decizia, familia poate avea siguranta ca va fi multumita de cum va decurge totul prin Casa Funerara Luca si de toate alegerile facute despre evenimentul funerar in cauza. In acelasi timp merita specificat ca decedatul va avea parte de un ultim omagiu pe masura sa.
Pentru a va elibera de toata incarcatura organizarii celui mai trist eveniment din viata dumneavoastra va recomandam sa va incredeti in serviciile Casei Funerare Luca.


No comments:

Post a Comment