Friday, June 14, 2019

Am un telefon mai vechi, dar bun


Cu totii ne dorim ca telefoanele pe care le folosim sa fie de ultima generatie pentru a avea acces la o multime de functii grozave si utile. In schimb, unele modele chiar daca au fost lansate in urma cu cativa ani, se dovedesc a fi foarte fiabile, motiv pentru care nu e nevoie sa fie inlocuite cu altele mai noi. Totusi, orice telefon este vulnerabil in fata micilor accidente, asa ca daca in urma unei mici neatentii s-a crapat ecranul telefonului tau trebuie sa stii ce ai de facut.

Apeleaza la cine trebuie
Mai bine apelezi din start la cine trebuie si cine se pricepe la telefoane, asa ca se poate spune ca la PrestigeGSM esti pe maini bune. Aici pot fi puse in practica o multime de servicii prin care telefonul tau sa fie bine pus la punct. Poti sa te interesezi si de ecran iPhone 6 la PrestigeGSM.ro asa ca daca ai parte de un accident, problema se va rezolva imediat.

Nu costa mult
Totodata, aici preturile sunt foarte bune, asa ca nimeni nu trebuie sa aloce bugete generoase si nimeni nu trebuie sa amane luarea unei decizii cu privire la repararea propriului telefon. De exemplu, in cazul unui iPhone 6 pentru inlocuirea ecranului este nevoie de 200 de lei in cazul in care preferi ecranul OEM, pe cand daca preferi totusi ecranul original Apple vei plati numai 100 de lei in plus.

Pentru diferite modele
In schimb, serviciile celor de la PrestigeGSM nu se limiteaza numai la acest model, asa ca nu conteaza ce fel de telefon folosesti si daca acesta este de ultima generatie sau a fost lansat in urma cu cativa ani, pentru ca stii ca aici isi va gasi solutia orice problema.

In cel mai scurt timp
Timpul este pretios pentru fiecare persoana, asa ca si la PrestigeGSM avem in vedere acest aspect. Pentru a inlocui ecranul oricarui telefon sunt de ajuns chiar si mai putin de 20 de minute, ceea ce presupune ca totul se rezolva imediat, simplu si rapid.

Ai parte de garantie
Nu trebuie omis nici faptul ca aici te bucuri de garantie, asa ca stii ca ai nimerit unde trebuie, iar daca pe viitor apare vreo problema cu telefonul tau, ai siguranta ca aceasta va fi gestionata in mod corespunzator.

Experienta este bogata
Experienta specialistilor de aici este cea care face diferenta, motiv pentru care e bine de stiut faptul ca ai nimerit in locul potrivit. Specialistii se vor adapta la fiecare problema in parte, indiferent daca folosesti cele mai noi telefoane Apple, fie modele mai vechi, lansate in urma cu cativa ani, asa ca de ce sa nu iti pui telefonul la punct chiar acum?

No comments:

Post a Comment