Saturday, March 10, 2018

Ce camera video auto mi-am cumparatCine este interesat de camere video auto pentru a monitoriza traficul poate sa apeleze la iUni pentru ca aici are de unde sa aleaga, optiunile fiind foarte variate. Merita sa vezi produsele iUni din mai multe motive, in primul rand pentru ca nimeni nu va fi dezamagit de calitate, iar preturile sunt foarte atractive.

O alege populara
In acest moment una dintre cele mai cautate camere este cea iUni 3100 AV care se remarca prin faptul ca are incorporate doua camere, ceea ce presupune ca poate filma din doua pozitii diferite. Cea principala monitorizeaza traficul bineinteles, in timp ce a doua inregistreaza spre interiorul masinii si poate fi instalata in orice punct al habitaclului, avand un cablu suficient de lung.

Cele mai importante functii
Bineinteles, principalul scop al dispozitivului este de a inregistra audio si video, insa acesta dispune si de functia de fotografiere prin care pot fi capturate imagini de o buna calitate. De asemenea, datorita display-ului de dimensiuni generoase imaginile si videoclipurile pot fi urmarite direct pe aparat, inainte de a fi transferate catre alte dispozitive precum telefon, tableta sau laptop. Nu trebuie omis nici senzorul de miscare care este foarte util intrucat acesta presupune ca incepe inregistrarea si salvarea automata a acesteia intr-un folder separat atunci cand este detectata o miscare. In plus, functia NightVision, dupa cum anunta si numele, filmeaza pe timp de noapte si ajuta la distingerea tuturor detaliilor, imaginile fiind foarte clare.

Suficienta memorie
Camera dispune de propria memorie, insa aceasta poate fi suplimentata pana la 32 de GB prin intermediul unui card microSD, astfel ca utilizatorii nu trebuie sa se ingrijoreze cu privire la faptul ca pot ramane fara memorie dupa numai cateva ore de inregistrare. Mai mult, dispozitivul dispune de un sistem inteligent prin care inregistrarile sunt reluate dupa ce memoria ajunge la capacitate maxima, fisierele cele mai vechi, daca nu sunt importante, fiind sterse.

Pentru oricine
Un alt avantaj important e reprezentat de faptul ca aceasta camera se foloseste cu usurinta, avand un buton dedicat pornirii si opririi inregistrarii, iar daca se doreste microfonul poate fi activat sau dezactivat prin apasarea unui alt buton. Interfata este foarte intuitiva, iar pentru a descoperi toate functiile e foarte usor sa fie parcurs manualul de utilizare inclus in pachet.

Profita de oferta
Vezi produsele iUni pentru ca optiunile sunt suficient de variate pentru toate nevoile, iar daca te opresti la modelul 3100 AV te poti bucura de o reducere de pret importanta de pret, astfel ca te bucuri de cea mai buna calitate, dar si de un tarif avantajos. In acelasi timp si preturile celorlalte modele de camere video auto sunt prietenoase, astfel ca daca esti interesat de vreun dispozitiv, iUni reprezinta locul ideal de unde il poti cumpara.

No comments:

Post a Comment