Sunday, December 4, 2016

Paturile pufoase trebuie sa fie nelipsite mai ales pe timpul iernii

Apropierea sezonului rece inseamna ca fiecare persoana trebuie sa se adapteze la noile temperaturi scazute, pregatindu-si garderoba adecvata, insa si locuintele. Dormitorul reprezinta una dintre camerele esentiale dintr-o casa, aici fiind petrecuta o mare parte a timpului, motiv pentru care oricine ar trebui sa se simta grozav. Pe langa aspectul placut si confortul asigurat, cei care aleg paturi pufoase se vor bucura si de mai multa caldura, noptile fiind mult mai relaxante si mai odihnitoare.

Paturi de calitate

Aceste paturi sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, rezista foarte bine in timp, fara sa se uzeze, nu produc iritatii, permit pielii sa respire foarte bine si sunt placute la atingere. In plus, nici intretinerea nu va reprezenta o problema, iar clientii nu trebuie sa aiba in minte decat cateva reguli simple, precum spalarea la masina automata la cel mult 30 de grade, fara a utiliza substante chimice, in timp ce pentru calcare, fierul de calcat nu trebuie setat la o valoare mai mare de 120 de grade. In caz contrar exista riscul ca aceste paturi pufoase sa isi piarda modelul, dar si din proprietati, prezentand un aspect neplacut.

De unde cumpar?Oricine isi doreste sa achizitioneze astfel de produse poate apela la Casa New Concept, magazinul
online fiind foarte bine organizat, iar doar la cateva clickuri distanta se pot descoperi produsele preferate. In plus, clientii au parte de o multime de beneficii, pe langa preturile bune pentru toate buzunarele si transportul gratuit la comenzile a caror valoare depasesc 399 de lei. Exista si un sistem de fidelizare, astfel ca la plasarea fiecarei comenzi noi, clientii vor primi o reducere, care in cele din urma poate sa ajunga pana la 70% din valoarea totala, insa e disponibila si o oferta de tipul 1+1 gratis pentru lenjeriile achizitionate de pe site.

No comments:

Post a Comment