Wednesday, August 17, 2016

Cat ne costa o noapte de cazare in Mamaia?

Incepand cu luna mai si pana la sfarsitul lunii septembrie, statiunea Mamaia incepe sa prinda viata, iar turistii aflati in cautarea distractiei si relaxarii se orienteaza catre cele mai bune locuri de cazare pe noapte. Hotelierii propun oferte foarte atractive, iar pachetele includ mai multe nopti, dar si mic dejun sau acces catre plaje si piscine private, insa acestea nu sunt accesibile pentru toate buzunarele. Cu toate acestea, cei care isi doresc o vacanta de vis pe litoralul romanesc, intr-una dintre cele mai populare statiuni ale tarii se pot orienta catre cazare pe noapte in Mamaia, propusa de regimul hotelier.

De ce sa alegi acest sistem?

Cine nu isi doreste sa se bucure de preturi mai mici la cazare? Regimul hotelier promite oferte chiar si cu pana la 50% mai avantajoase decat cele propuse de unitatile de cazare traditionale. In plus, economiile pot continua si prin faptul ca bucataria proprie este accesibila la orice ora, astfel ca pentru servirea micului dejun nu mai este nevoie de respectarea unui interval orar strict. De asemenea, pentru orice masa se pot gati bucatele preferate, fara a mai apela la restaurantele scumpe din Mamaia.

Confortul de acasa


De cate ori nu ti s-a intamplat sa fii deranjat de camerista la orele amiezii cand te odihneai cel mai bine? Cei care se orienteaza catre cazare pe noapte in Mamaia nu mai au aceasta problema, intrucat dupa ce au preluat cheia nu sunt deranjati de nimeni. Mai mult decat atat, datorita faptului ca orice apartament are minim 25 de metri patrati, acestea sunt mult mai spatioase decat camerele de hotel, fiind si mai confortabile si dotate cu toata mobila si aparatura ce se regaseste in locuinta oricui. Astfel, nu lipseste masina de spalat, aerul conditionat, internetul wireless, televizorul LED, conditiile fiind foarte bune in toate cazurile.

No comments:

Post a Comment