Monday, May 16, 2016

Geamuri colantateGeamurile colantate sunt foarte des intalnite atat in spatiile comerciale, unde companiile isi doresc personalizarea afacerii, dar si in domeniul auto, unde conducatorii aleg sa folieze luneta si geamurile din spate, pentru un aspect mai placut si un plus de intimitate.


Foliile folosite pentru colantarea geamurilor autoturismelor prezinta cateva avantaje importante de luat in calcul. Astfel, acestea asigura protectia tapiteriei impotriva razelor puternice ale soarelui si nu se deterioreaza din cauza caldurii. De asemenea, datorita faptului ca lumina este retinuta, creste simtitor confortul la volan, in timp ce farurile orbitore ale autoturismelor din spate nu vor mai reprezenta o problema.

In plus, hotii nu vor avea vizibilitate in interiorul autoturismelor, motiv pentru care scade posibilitatea ca acestea sa fie pradate. Un alt mare avantaj al geamurilor colantate este ca, in caz de accident, sticla nu se sparge, ci este tinuta de folie, iar daca se doreste, autocolantul este indepartat cu usurinta, fara a aduce vreun prejudiciu sticlei.

Pentru spatii comerciale

Foliile folosite pentru decorarea spatiilor comerciale sunt de cea mai inalta calitate, existand posibilitati nelimitate, intrucat design-ul dorit poate fi creat pe calculator si sa fie redat cu ajutorul unor imprimante capabile sa imprime imagini la rezolutii mari. De asemenea, exista posibilitatea de a opta pentru geamuri colantate a carui mesaj nu este vizibil decat dinspre exterior catre interior sau invers, in functie de preferinte, fiind ideal pentru salile de fitness.

Printre avantaje merita amintit faptul ca autocolantul se indeparteaza cu usurinta, fara a deteriora vitrina magazinului si fara a lasa urme de adeziv. In plus, folia este rezistenta si nu este afectata de razele puternice ale soarelui. Specialistii din domeniu recomanda de cele mai multe ori folosirea pentru decorarea vitrinelor spatiilor comerciale, autocolantul alb, laminat sau transparent, deoarece acestea sunt cele mai populare in ziua de azi.

No comments:

Post a Comment