Friday, November 6, 2015

De aici am cumparat ceasuri de spionajDaca iti doresti sa monitorizezi locuinta, vizitatorii, familia, autoturismul, garajul sau alte bunuri, atunci poti apela la o camera spion. Exista multe moduri inteligente de a inregistra pe cineva, iar cele mai bune dispozitive sunt cele care nu par ca ar inregistra ceva. Ascunse la vedere, aceste camere speciale pot face poze sau filma, avand in vedere tot timpul lucrurile la care tii cel mai mult. Unele persoane aleg sa foloseasca camere spion pentru a urmari babysitterii angajati sa aiba grija de cei mici, in timp ce altii le folosesc fara a avea un  motiv anume.

Insa este important de stiut ca a filma sau a inregistra cu ceva ceasuri de spionajpe cineva fara ca acesta sa stie iti poate atrage probleme, situatia fiind ilegala in unele tari din Europa si din lume.

Lasand spionatul la o parte, aceste camere pot fi utilizate drept camere auto, deoarece pot fi mult mai potrivite, din cauza faptului ca nu pot fi observate de catre ceilalti. De exemplu un oficial al legii corupt poate reactiona agresiv cand observa ca este filmat sau inregistrat de o camera auto, insa cu ajutorul uneia spion, nu are cum sa realizeze acest lucru. 

Astfel, o camera auto poate fi deghizata in obiecte care aparent sunt normale, precum un pix, o bricheta, o cheie de masina, un stick USB, un ceas si multe altele, care insa sa fie amplasate strategic pentru a surprinde cat mai bine imaginile dorite. 

Cei care isi doresc sa cumpere un asemenea dispozitiv trebuie sa stabileasca care le sunt nevoile, astfel incat sa faca cea mai buna achizitie. Anumite camere auto pot fi insotite sau nu de carduri de memorie, bateriile pot rezista mai multe sau mai putine ore si pot necesita o scurta sau lunga perioada pentru reincarcare. De asemenea, conteaza daca inlaturarea bateriei duce la resetarea sistemului de fiecare data, acest aspect fiind important pentru anumiti cumparatori.No comments:

Post a Comment