Saturday, October 3, 2015

Darul perfect - o croazieraVrei sa ii oferi persoanei iubite un moment special pe care nu-l va uita niciodata? Ai realizat ca persoana de langa tine e ceea ce ai cautat toate viata si doresti sa ramaneti impreuna pentru todeauna? Cererile in casatorie nu se uita niciodata, iar TU, da tu trebuie sa te remarci. Ce ai zice sa iti surprinzi partenerul de viata cu ceva atat de special incat o sa planga de fericire? Ce ai spune de doua bilete de croaziera, doar voi doi si o mica idee pentru momentul vostru culminant,care garantez ca va fi insotita de un DA sigur? De ce spun asta? Ei bine, eu am facut asta. 

Eu si iubita mea eram impreuna de 4 ani de zile, ea ma batea mereu la cap ca de la o vreme nu mai facusem nimic special impreuna. Primind o prima am decis sa fac ceva dragut pentru ea, stiind cat de mult iubea marea, iar o croaziera mi se parea o idee inedita. De 3 luni tot incercam sa o cer in casatorie si pot sa spun ca trecusem prim momente foarte jenante. Am vorbit cu o angentie si le-am spus planul meu. M-au asigurat ca totul o sa iesa perfect. Am cerut-o intr-un mod cat mai original posibil: i-am pus inelul intr-o scoica si am mers la scufundari, am lasat scoica unde stiam ca o sa o tenteze sa caute. Cand am iesit de la suprafata, mi-a spus ca a gasit un inel si i-am zis ca e timpul sa ne logodim, a zambit si mi-a dat raspunsul dorit. A spus da, si acum ,la 40 de ani ne-am intors din nou pe acelasi vas. Avem amintiri placute impreuna si ea mi-a zis ca orice cuplu ar trebui sa treaca prin momente speciale ca acestea, bine organizate si frumoase .

            Cere-ti sotia la momentul protivit, in locul potrivit! Nu ezita sa treci granitele tarii tale si sa traiesti luni la randul in mijlocul marii albastre si calme - pentru acea persoana speciala, orice lucru se merita facut, mai ales o calatorie care va avea un sfarsit asa de frumos!

No comments:

Post a Comment